Tegnestuen

Vi er en tegnestue i klassisk forstand, som løser alle typer arkitekt- og bygherrerådgivningsopgaver, både ved renovering, ombygning og nybyg for både private og profesionelle bygherrer.

Kreativitet og erfaring er nøgleord, når tegnestuen løser en opgave. Hver opgave er unik og kræver sin egen særlige og tilpassede løsning. Vi har ingen standardløsninger, men møder op med gode idéer og erfaringer.

Og erfaring har vi masser af; tegnestuen er grundlagt i 1998 og i løbet af de 25 år har vi løst over 5.000 byggesager. Vi er 4 år i træk blevet kåret som gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

Vores syn på arkitektur tager udgangspunkt i hvert enkelt projekt,  og vi arbejder hårdt på at skabe en harmoni med konteksten. Vi har respekt for håndværk og for eksisterende bygninger, og gamle traditioner kombineres med nytænkning indenfor både design, bæredygtighed og materialebrug.

Vi er medlem af brancheorganisationerne Danske Ark (DI), Rådet for Bæredygtigt Byggeri (DGNB), Danske Byggeøkonomer og er optaget i Danske Boligarkitekter.

Bank

Danske Bank, Finanscenter Aarhus

Revisor

RSM Danmark, Åbyhøj